Glol beschikt over een breed netwerk aan leveranciers over heel de wereld.

Binnen Glol werken ervaren internationale medewerkers om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Onze kracht ligt in de jaren lange praktijkervaring en de brede product kennis waarmee wij onze klanten van dienst kunnen zijn.

Momenteel exporteren we o.a kwalitatieve keukens van het merk optifit naar het caraibisch gebied. Diverse modellen zoals Xtrade, kult etc. Maar ook landmeet apparatuur en safetyprodukten.

Momenteel exporteren we kwalitatieve keukens van het merk Optifit naar het caraibisch gebied. Diverse modellen zoals Xtrade en Kult zijn te verkrijgen. Ook leveren wij produkten voor de bouw, infra en industrie zoals landmeetapparatuur, werkkleding en veiligheidsartikelen.

Glol international staat garant voor de kwaliteit van haar producten, continuïteit, flexibiliteit en zorg voor een snelle levering.

De markt van onze export activiteiten is zeer groot en wij richten ons op alle delen van de wereld waaronder het Caribische gebied, Afrika, Azië en Europa.

Glol richt zich op de MKB bedrijven.

Daarbij werkend vanuit een landelijke cultuur binnen een internationale structuur.

U kunt hier een bestelling plaatsen


U kunt hoogwaardige optifit keukenkasten en keukenapparatuur(zeer geschikt voor de tropische landen) bestellen in diverse modellen en kleuren, geheel naar uw wens samengesteld tegen aantrekkelijke prijzen.

u kunt hier een offerte aanvragen